Open Source Sofware

Οι επιχορηγήσεις θα είναι έως και 700 $ ανά κρεβάτι στην εγκατάσταση. - HACKED BY CASPER

Οι επιχορηγήσεις θα είναι έως και 700 $ ανά κρεβάτι στην εγκατάσταση.

Οι επιχορηγήσεις θα είναι έως και 700 $ ανά κρεβάτι στην εγκατάσταση.

Ξέρουν πού δουλεύουμε».

Μερικοί από τους συναδέλφους του έχουν εγκαταστήσει συστήματα ασφαλείας στα σπίτια τους και κάποιοι χρειάστηκε να καλέσουν την αστυνομία όταν τους απειλούσαν. Πολλοί έχουν συνταξιοδοτηθεί ή εγκαταλείψει εντελώς τη δημόσια υγεία από τότε που ξεκίνησε η πανδημία.

«Είναι τρομακτικό», είπε.

Ο Derusha ελπίζει ότι αυτή η τελευταία έκκληση προς τον Hertel δεν θα αγνοηθεί επίσης. Η πρώτη επιστολή, που στάλθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου, δεν αναγνωρίστηκε ποτέ.

«Μας κάνει να νιώθουμε εγκαταλελειμμένοι», είπε. «Κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε να κρατήσουμε τους πολίτες μας ασφαλείς.

«Φοβάμαι ότι η κατάσταση σε τοπικό επίπεδο θα επιδεινωθεί και περισσότεροι άνθρωποι θα αρρωστήσουν».

Οι αρθρώσεις σας αξίζουν την καλύτερη φροντίδα. Δώστε τους την υποστήριξη που χρειάζονται με το συμπλήρωμά μας, που διατίθεται στη διεύθυνση https://hondrostrong-website.com/el/ .

Ο Βικ Μάικλς, βοηθός επιθεωρητής στην Αρχιεπισκοπή του Ντιτρόιτ που επιβλέπει τις πολιτικές για τον COVID-19 για 87 καθολικά ή ιδιωτικά σχολεία σε έξι κομητείες, είπε ότι ήταν επίσης μια δύσκολη περίοδος για τους ηγέτες των σχολείων που προσπαθούν να κατανοήσουν τις συμβουλές δημόσιας υγείας σχετικά με τις μάσκες και τους ισχυρούς απόψεις απογοητευμένων γονιών.

Εάν θεσπιστεί η διάταξη του κρατικού προϋπολογισμού που απαγορεύει στα τοπικά τμήματα υγείας να θεσπίζουν απαιτήσεις για μάσκα, θέτει το βάρος ακριβώς στους ώμους των διευθυντών των σχολείων.

«Το να ζητάμε από έναν διευθυντή που δεν έχει εκπαίδευση στην υγεία, όπως κάνουν τα τμήματα υγείας, να λάβει αυτή την απόφαση δεν είναι δίκαιο», είπε. «Πρέπει να συνεργαστούμε με τις υπηρεσίες υγείας μας… και να βασιστούμε στις συμβουλές τους για το εάν το σχολείο πρέπει να είναι καλυμμένο ή όχι».

Επικοινωνήστε με την Kristen Shamus: kshamus@freepress.com. Ακολουθήστε την στο Twitter @kristenshamus.

Εγγραφείτε στον Ελεύθερο Τύπο.

Η Γερουσία και η Βουλή του Μίτσιγκαν ενέκριναν συντριπτικά τη δαπάνη 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την επέκταση των δοκιμών COVID-19 σε σχολεία και αλλού, τη διατήρηση των πολιορκημένων εργαζομένων στον τομέα της υγείας και την καταπολέμηση της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Και τα δύο κοινοβούλια υιοθέτησαν το μέτρο συμπληρωματικής χρηματοδότησης την Τρίτη: η Γερουσία με διαφορά 36-2 και η Βουλή με 98-6, σηματοδοτώντας δικομματική υποστήριξη και πρόοδο προς τη χρήση των άνω των 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ομοσπονδιακά κονδύλια αρωγής για την πανδημία που αποστέλλονται στην πολιτεία.

Η Βουλή ενέκρινε μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή από τη Γερουσία, πράγμα που σημαίνει ότι η άνω βουλή θα πρέπει να ψηφίσει υπέρ του νέου νομοσχεδίου προτού κατατεθεί στην Κυβερνήτη Γκρέτσεν Γουίτμερ.

«Αυτό το τελευταίο συμπλήρωμα βασίζεται στα δισεκατομμύρια δολάρια που έχουμε ήδη παράσχει για την καταπολέμηση των επιπτώσεων του κορωνοϊού παρέχοντας τους πόρους για να κρατάμε τα παιδιά μας στο σχολείο με ασφάλεια, υποστηρίζοντας τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε νοσοκομεία και γηροκομεία και παρέχοντας χρηματοδότηση για την πρώιμη COVID -19 θεραπείες που θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση της πίεσης από τα νοσοκομεία μας σε όλη την πολιτεία», δήλωσε ο Πρόεδρος των Πιστώσεων της Γερουσίας Τζιμ Στάμας, R-Midland.

Περισσότερα: Ο Whitmer, στην Πολιτεία της Πολιτείας, λέει ότι το Μίσιγκαν έχει κάνει μεγάλα βήματα παρά την πανδημία

Περισσότερα: Ο Whitmer προτείνει 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε επιπλέον αμοιβή για εργάτες πρώτης γραμμής, αστυνομία και άλλους «ήρωες»

Ακολουθεί μια ανάλυση για το πού θα πάνε τα περισσότερα χρήματα εάν εγκριθεί από τον Whitmer:

 • 367 εκατομμύρια δολάρια για "Επιδημιολογικές και Εργαστηριακές Δυνατότητες Ενίσχυσης Ανίχνευσης Επιχορηγήσεις Επέκτασης", χρηματοδότηση που προορίζεται για τη στήριξη των συνεχιζόμενων κοινοτικών προσπαθειών δοκιμών COVID-19.
 • 300 εκατομμύρια δολάρια για τη διατήρηση, την πρόσληψη και την εκπαίδευση εργαζομένων στον τομέα της υγείας.
 • 150 εκατομμύρια δολάρια για τεστ COVID-19 σε σχολεία και παρόμοιες προσπάθειες.
 • 175 εκατομμύρια δολάρια για πρώιμους χώρους δοκιμών και θεραπείας COVID-19 σε όλη την πολιτεία.
 • 70 εκατομμύρια δολάρια για επιχορηγήσεις σε επιλέξιμες εγκαταστάσεις αναδοχής ενηλίκων. Οι επιχορηγήσεις θα είναι έως και 700 $ ανά κρεβάτι στην εγκατάσταση.
 • 19 εκατομμύρια δολάρια για επιχορηγήσεις σε ανάδοχους γονείς, οικογένειες ή ομαδικά σπίτια. Οι επιχορηγήσεις θα είναι έως και $1.500 ανά παιδί.

«Αυτό το σχέδιο αντιμετωπίζει μερικά από τα πιο σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τον COVID-19 που αντιμετωπίζει σήμερα το Μίσιγκαν», δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πιστώσεων της Βουλής, Thomas Albert, R-Lowell.

«Θα βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους που έχουν μολυνθεί από τον ιό να αναρρώσουν ταχύτερα και πληρέστερα. Θα βοηθήσει να παραμείνουν τα παιδιά μας στο σχολείο, ώστε να μπορούν να καλύψουν τη χαμένη μάθηση. Και θα παρέχει ενισχύσεις για κουρασμένους εργαζόμενους σε νοσοκομεία με περιορισμένο προσωπικό και άλλους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης που έχουν πολεμήσει γενναία αυτήν την πανδημία τα τελευταία δύο χρόνια».

Παρόλο που το Μίσιγκαν έλαβε δισεκατομμύρια δολάρια από το Κογκρέσο για την καταπολέμηση της πανδημίας υπό τους δύο προέδρους Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν, οι νομοθέτες άργησαν να καταβάλουν όλα τα διαθέσιμα κεφάλαια. Οι Ρεπουμπλικάνοι που ελέγχουν το νομοθετικό σώμα υποστηρίζουν ότι είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πού χρειάζονται αυτά τα δολάρια πριν τα διανείμουμε αμέσως.

Αυτή η συγκεκριμένη χρηματοδότηση έρχεται καθώς το Μίσιγκαν και άλλες πολιτείες αναδύονται από την τελευταία έκρηξη του COVID-19.

Ο μέσος ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων COVID-19 στην πολιτεία μειώθηκε αργά αλλά σταθερά από τα μέσα έως τα τέλη Ιανουαρίου. Οι νοσηλείες και οι θάνατοι αρχίζουν επίσης να μειώνονται, αλλά όλες οι τάσεις παραμένουν κοντά σε προηγούμενες κορυφές πανδημίας.

Επικοινωνήστε με τον Dave Boucher: dboucher@freepress.com ή 313-938-4591. Ακολουθήστε τον στο Twitter @Dave_Boucher1.

Το Μίσιγκαν έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ πανδημίας τη Δευτέρα, καθώς το κρατικό τμήμα υγείας ανέφερε ότι 96 παιδιά νοσηλεύονται με επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19.

Η πλειονότητα αυτών των παιδιών που νοσηλεύονται – 60 – είναι από την Healthcare Coalition Region 2 South , η οποία περιλαμβάνει 2,2 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στις κομητείες Monroe, Washtenaw και Wayne και περιλαμβάνει την πόλη του Ντιτρόιτ.

Η ξαφνική αύξηση των παιδιατρικών νοσηλειών από τον ιό ξεπέρασε την προηγούμενη κορύφωση της πανδημίας των 71 που είχε οριστεί στις 20 Απριλίου και έρχεται καθώς η εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή όμικρον κερδίζει έδαφος στην πολιτεία – οδηγώντας ένα ακόμη κύμα μετά από ένα βάναυσο κύμα πολλών μηνών που προκλήθηκε από το παραλλαγή δέλτα.

Περισσότερα:Η θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα για τον COVID-19 γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να βρεθεί στο Μίσιγκαν

Περισσότερα: Σχολεία, πτήσεις, επιχειρήσεις του Μίσιγκαν αντιμετωπίζουν την τελευταία έκρηξη του COVID-19

"Είχαμε μια αργή αύξηση των κρουσμάτων από την αρχή του σχολικού έτους K-12, ακολουθούμενη από μια πιο γρήγορη άνοδο όταν ο καιρός κρύωσε και οι άνθρωποι μπήκαν μέσα", δήλωσε η Δρ Natasha Bagdasarian, επικεφαλής ιατρικός διευθυντής για το Μίσιγκαν. Τμήμα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών.

"Όλο αυτό ήταν το κύμα δέλτα μας και τώρα χτυπιόμαστε με όμικρον πάνω από το δέλτα. Έτσι, πώς φτάσαμε εδώ, νομίζω, ήταν πραγματικά ότι οι άνθρωποι δεν συμμορφώνονταν με τις οδηγίες για τη δημόσια υγεία. Και τώρα έχουμε μια πιο μεταδοτική παραλλαγή που έρχεται σε μια εποχή που πραγματικά δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη στο Μίσιγκαν.

«Ο καιρός είναι ακόμα κρύος, ο κόσμος εξακολουθεί να συγκεντρώνεται σε κλειστούς χώρους και τα νοσοκομεία μας δυσκολεύονται πραγματικά».

Το κρατικό υπουργείο υγείας εξέδωσε μια συμβουλή για τη δημόσια υγεία τον Νοέμβριο, προτρέποντας τους κατοίκους του Μίτσιγκαν να φορούν μάσκες σε όλους τους εσωτερικούς, δημόσιους χώρους για να επιβραδύνουν την εξάπλωση του ιού και έχει παρακαλέσει το κοινό τον τελευταίο χρόνο να κάνει εμβόλια για τον COVID-19.

Περισσότερα:Το φαινόμενο όμικρον; Νέα καθημερινά κρούσματα COVID-19 σπάνε ρεκόρ στο Μίσιγκαν

Δεν είναι μόνο τα παιδιά που νοσηλεύονται. Τη Δευτέρα, η Πολιτεία ανέφερε ότι 3.903 ενήλικες με επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού επίσης νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία του Μίσιγκαν. Από αυτούς, οι 799 εισήχθησαν σε μονάδες εντατικής θεραπείας και οι 504 ήταν σε αναπνευστήρες.

Ωστόσο, τα παιδιά είναι από τα λιγότερο εμβολιασμένα κατά του COVID-19 στο Μίσιγκαν. Περίπου το 31% των παιδιών ηλικίας 5-19 ετών είναι πλήρως εμβολιασμένα και περίπου το 36% έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση, δείχνουν τα κρατικά δεδομένα. Αυτό συγκρίνεται με το 57% των Μίτσιγκαντερ συνολικά που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Το εμβόλιο Pfizer έλαβε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών στα τέλη Οκτωβρίου. Οι έφηβοι ηλικίας 12-15 ετών έγιναν επιλέξιμοι για το εμβόλιο τον Μάιο και σύντομα θα μπορούσαν να λάβουν επίσης αναμνηστικές δόσεις.

Τη Δευτέρα, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ συνέστησε μια τρίτη δόση του εμβολίου Pfizer για εφήβους και εφήβους τουλάχιστον πέντε μήνες μετά τη δεύτερη εμβολιασμό. Το CDC έχει τον τελευταίο λόγο για το πότε ή αν θα το εγκρίνει, και η απόφαση αναμένεται αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Μόνο το 15% περίπου των παιδιών αυτής της νεότερης ηλικιακής ομάδας ηλικίας 5 έως 11 ετών εμβολιάστηκαν πλήρως κατά του COVID-19 από τη Δευτέρα στο Μίσιγκαν. Και τα παιδιά κάτω των 5 ετών δεν είναι ακόμη κατάλληλα για εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, 29 παιδιά στο Μίσιγκαν έχουν πεθάνει από COVID-19, δείχνουν τα κρατικά στοιχεία .

Περισσότερα: Τα περισσότερα παιδιά που υποφέρουν από μακροχρόνια συμπτώματα COVID βελτιώνονται. Οι γιατροί ανησυχούν για αυτούς που δεν το κάνουν.

Περισσότερα:FDA OKs ενισχυτικό Pfizer για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών. χρόνος αναμονής για 3ες λήψεις τώρα 5 μήνες: ενημερώσεις για τον COVID

Τα παιδιά μπορεί να αναπτύξουν σοβαρές μακροχρόνιες επιπλοκές από τον ιό, καθώς και μια σπάνια αλλά σοβαρή κατάσταση γνωστή ως πολυσυστημικό φλεγμονώδες σύνδρομο-παιδιά , η οποία μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή πολλών οργάνων, συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων. Μπορεί να οδηγήσει σε ανεπάρκεια οργάνων και βλάβη.

Από τις 30 Νοεμβρίου, 5.973 παιδιά στις ΗΠΑ είχαν επιβεβαιωμένα κρούσματα MIS-C και 52 πέθαναν, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του CDC.

Στο Μίσιγκαν, υπήρξαν 196 επιβεβαιωμένα κρούσματα MIS-C και πέντε ή λιγότεροι θάνατοι μεταξύ παιδιών, ανέφερε το κρατικό υπουργείο υγείας.

"Είμαστε σε ένα μέρος που δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς φανταζόταν ότι βρισκόταν πριν από ένα χρόνο", είπε ο Bagdasarian.

Επικοινωνήστε με την Kristen Shamus: kshamus@freepress.com. Ακολουθήστε την στο Twitter @kristenshamus.

Εγγραφείτε στον Ελεύθερο Τύπο.

«Πού είναι οι κοινωνικοί λειτουργοί μας και πού οι νοσοκόμες μας;» ρώτησε η Monique Bryant, ένας γονέας στην κοινοτική περιφέρεια των δημόσιων σχολείων του Ντιτρόιτ. «Έχετε παιδιά με άσθμα, έχετε παιδιά με άλλους τύπους ψυχικών παθήσεων που απαιτούν τη λήψη φαρμάκων και δεν υπάρχουν εκπαιδευμένοι επαγγελματίες στο κτίριο».

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 600 άτομα μεταξύ 15 Ιανουαρίου και 20 Ιανουαρίου και έχει περιθώριο σφάλματος συν ή πλην 4 ποσοστιαίες μονάδες.

Η δημοσκόπηση βρήκε:

 • Το 82% των πιθανών ψηφοφόρων που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση είπε ότι είναι σημαντική η επέκταση των προγραμμάτων διδασκαλίας για να βοηθηθούν οι μαθητές που παλεύουν με την τάξη.
 • Το 74% απάντησε ότι η πρόσθετη υποστήριξη ψυχικής υγείας για τους μαθητές και το προσωπικό είναι σημαντική.
 • Το 71% υποστήριξε την πρόσληψη επιπλέον μελών προσωπικού και εκπαιδευτικών για τη μείωση του μεγέθους των τάξεων.
 • Το 71% υποστήριξε την αναβάθμιση συστημάτων HVAC στα σχολεία.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι πολιτικές απόψεις μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο οι ερωτηθέντες δίνουν προτεραιότητα στις δαπάνες. Οι ψηφοφόροι που ήταν πιο πιθανό να ψηφίσουν φιλελεύθεροι υποστήριξαν τον βελτιωμένο αερισμό, τις ανακαινίσεις σχολικών κτιρίων και την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού. Οι ψηφοφόροι που ήταν πιο πιθανό να ψηφίσουν συντηρητικά έλκονταν προς διευρυμένες επιλογές διδασκαλίας.

Οι γονείς στήριξαν συντριπτικά τους πόρους ψυχικής υγείας έναντι των μη γονέων. Ένα μεγαλύτερο ποσοστό γονέων υποστήριξε επίσης πρόσθετες προσλήψεις προσωπικού και εκπαιδευτικών έναντι μη γονέων.

Ο δημοσκόπος Μπέρνι Πορν είπε ότι οι γονείς, οι οποίοι ήταν στην πρώτη σειρά για τη ζημιά των τελευταίων δύο ετών, ήταν πιο πιθανό να υποστηρίξουν τις δαπάνες για κάθε είδους βελτιώσεις.

«Υπάρχει πολύ περισσότερη υποστήριξη για όλα αυτά μεταξύ των γονέων από ό,τι μεταξύ των μη γονέων», είπε η Porn.

Οι περιφέρειες του Μίσιγκαν σχεδιάζουν μέχρι στιγμής να δαπανήσουν 185 εκατομμύρια δολάρια για να μειώσουν τις απώλειες μάθησης, σύμφωνα με κρατικά στοιχεία που δείχνουν σχέδια δαπανών για την ανακούφιση της περιφέρειας COVID. Ο πραγματικός αριθμός πιθανότατα θα είναι μεγαλύτερος αφού οι περιφέρειες τελειοποιήσουν τα σχέδιά τους.

Σε αυτήν την κατηγορία δαπανών, πολλές περιφέρειες πληρώνουν για δασκάλους. Περίπου το 10% των περιφερειών ανέφεραν στο κράτος ότι η πληρωμή για δασκάλους ήταν μεταξύ των πέντε κορυφαίων προτεραιοτήτων τους.

Η περιφέρεια του Ντιτρόιτ, για παράδειγμα, σχεδιάζει να δαπανήσει 14 εκατομμύρια δολάρια για να καλύψει τη διδασκαλία του γραμματισμού από το Beyond Basics σε 11 λύκεια.

Στη γειτονική Ecorse, οι έρευνες γονέων παραλληλίστηκαν με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, με κορυφαία προτεραιότητα τη διδασκαλία.

Η περιφέρεια εκεί σκοπεύει να δαπανήσει 3,1 εκατομμύρια δολάρια – περίπου το ένα τρίτο της συνολικής της βοήθειας, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο είδος – για μαθήματα μετά το σχολείο, είπε ο Έφορος Josha Talison.

Τα χρήματα πηγαίνουν σε καθηγητές, καθένας από τους οποίους διοργανώνει φροντιστήρια 11 απογεύματα το χρόνο στη θεματική τους περιοχή για κάθε ενδιαφερόμενο μαθητή.

«Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα κλείσουμε τα κενά επιτευγμάτων», είπε ο Talison. «Γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό όσον αφορά την παροχή υποστήριξης στους μαθητές. Υπάρχουν μόνο τόσες πολλές ώρες στη σχολική μέρα. Αυτός είναι ένας τρόπος να διευρύνεις την ημέρα».

Περίπου το 40% των μαθητών μέσης και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και το 25% των μαθητών γυμνασίου παρακολουθούν φροντιστήρια, είπε ο Talison.

Έρευνες που δείχνουν ότι τα ακαδημαϊκά κενά έχουν αυξηθεί μεταξύ μαθητών από οικογένειες χαμηλού εισοδήματος και των πιο εύπορων συνομήλικων τους προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία στη σχολική περιφέρεια Benton Harbor, η οποία σχεδόν έκλεισε το 2019 λόγω εν μέρει των κακών ακαδημαϊκών επιδόσεων.

Η περιφέρεια επενδύει 3,6 εκατομμύρια δολάρια από την ομοσπονδιακή της βοήθεια σε ατομικό φροντιστήριο για μαθητές με τις υψηλότερες ανάγκες σε αλφαβητισμό και μαθηματικά, δήλωσε ο Έφορος Andraé Townsel.

Compare items
 • Total (0)
Compare
0